Om foreningen

Stubbekøbing Strandjagtforening blev stiftet 18. februar 1945. Vi har passeret et medlemstal på 300, og det tyder på, at dette stadig er stigende. 100 af medlemmerne er jægere og tilsluttet Danmarks Jægerforbund, som Stubbekøbing Strandjagtforening er en lokalafdeling under.

Bestyrelsen der består af 7 medlemmer, som er på valg hvert 2. år, har den overordnede ledelse af foreningen, og Generalforsamlingen har den højeste myndighed i alle foreningens anliggender. Vedtægter kan ses her (tryk på linket).

Foreningen har en sund økonomi, og ejer et dejligt nybygget klubhus, et jagtareal på Ulvshale og en bådebro i Stubbekøbing Lystbådehavn med plads til 32 både. Et af de projekter som foreningen arbejder med i øjeblikket, er etablering af en ny flydebro, til glæde for de daglige brugere samt byens sejlende turister.